Jag vill logga in

Var hittar jag inloggningssidan?

Har du svårt att hitta inloggningssidan? Då kan du använda dig av den här länken.
 

Logga in på mobil och padda

förstasidan av AstronomiGuiden finns en ytterligare inloggningsmöjlighet tillgänglig för mobila användare. Denna inloggningsfunktion är placerad i det översta avsnittet av startsidan så att användare lätt ska kunna logga in.
 

Logga in på desktop och större skärmar

I den övre delen av sidhuvudet på AstronomiGuiden presenteras en navigeringsmeny avsedd för användning på stationära datorer och enheter med större skärmstorlekar. Genom att välja alternativet "Logga in" kan du se en inloggningsfunktion.
 

Hur loggar jag in?

För att kunna logga in måste du först registrera dig. Det är först efter att du registrerat dig och verifierat din e-postadress som du kan logga in på AstronomiGuiden. En användare kan registrera sig på två sätt:

Användarnamn, e-postadress, lösenord

Om du registrerade dig genom att ange ett unikt användarnamn, din e-postadress och ett säkert lösenord så anger du helt enkelt din e-postadress och lösenord på loginsidan. Om du glömt ditt lösenord kan du läsa mer här.

Google-konto

Om du registrerade dig med hjälp av ditt Google-konto så finns det två sätt för dig att logga in:
1. Genom att klicka på Google-knappen för inloggning på AstronomiGuiden. Den är markerad med en Google-logotyp.
2. Genom att först återställa ditt lösenord och sedan logga in med e-postadress och nytt lösenord.

AstronomiGuiden
AstronomiGuiden är en ideellt privatdriven svensk webbplattform med en vision om att höja allmänhetens kunskaper inom astronomi. Med engagemang strävar AstronomiGuiden efter att inspirera Sverige kring universum och dess oändliga mysterier.
AstronomiGuiden © 1999 - 2024.
Version: 1.3.